Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Panzanella

2008.07.13

Hozzávalók: 25 dkg fehérkenyér (csak jó minőségű, én Ludwig-félét használok vagy a Culinarisból, 3-4 paradicsom, 1 lilahagyma, 1 kis gerezd fokhagyma, sok-sok bazsalikom, olivolaj, só, bors


Felkockázom a kenyeret és a paradicsomot. Rusztikus étel, lehet jó nagyra vágni. Meglocsolom őket olivaolajjal és hozzáadom az apróra vágott lilahyagmát, a fokhagymát, a bazsalikomot, sózom, borsozom és kész. Pár órát állhat a hűtőben. Lehetne hozzátenni még ezt-azt (szardella, olivabogyó, kapri stb. ), de én így szeretem. Csak jó minőségű alapanyagból érdemes készíteni. (ez mindenre igaz, de erre főleg).

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.